Източник lamqta.comОвен  Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава

...
Източник lamqta.comОвен  Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: За да ви е добре, ще трябва да положите усилия и да взимате практични решения

Източник lamqta.com

Овен 
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод. 

Телец

Като цяло денят не е неприятен, само че постигането на най-важните за Вас неща, изисква старания не на смешка. Трябва да се подготвите за тестванията – може да ги преминете с достолепие, което ще способства за укрепването на Вашите позиции. Много време ще се наложи да употребите за контролиране на фамилните различия. Вечерта са евентуални мероприятия, в които ще вземете присъединяване, ръководени по-скоро от възприятието за дълг, в сравнение с от лично предпочитание. 
 

Близнаци

Не се тормозете от обстоятелството, че Вашите връзки не наподобяват на връзките на другите. В последна сметка самобитността е за предпочитане и Вашата половинка в никакъв случай няма да каже, че с Вас е скучно и тривиално. Само че е доста значимо тази самородност да не премине в откровена чудноватост, граничеща с полуда. Че от време на време и по този начин се случва... 
 

Рак

Днес ще имате време за всичко, с изключение на за фамилията и за персоналния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, само че от друга, през този ден ще свършите толкоз доста, че по-късно ще имате опция да отделяте на афектираните доста повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това. 
 

Лъв

Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви... А и просто като опит е забавно!
 

Дева

Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, изключително в случай че имате отношение към някакви дремещи усеща или неизяснени обстановки от предишното, които от дълго време сте смятали завършени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете самодейност. Това освен ще усъвършенства Вашето самочувствие, само че ще Ви покаже проблемите Ви в същинската им същина, а и ще Ви подари толкоз нужното Ви чувство за перспективност Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира още от сутринта, изключително в случай че има.
 

Везни

През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 

Скорпион

Днешният ден ще премине без загуби, в случай че деянията нерешителност и не се намесвате във всички афери и случки, в които Ви предложат. Да се рискува е извънредно нежелателно. Вероятността (ако би трябвало да сме точни), нещата за Вас да се подредят оптимално, е меко казано минимална. Пред новите инициативи във всяка област е по-добре да предпочетете тестваните с времето неща. Възможни са дребни контузии. Бъдете внимателни по време на разходка и работа с остри принадлежности. Ако заминавате на пътешестване, вземете със себе си повече пари, тъй като пътните разноски ще се окажат доста по-големи.
 

Стрелец

Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате. Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти. Колкото по0скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове. 
 

Козирог

Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!
 

Водолей

В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи...
 

Риби

През този ден ще имате опция да деянията най-добрте си качества в професионалната си активност. Нарастващата Ви вътрешен глас ще Ви донесе триумф във финансовата активност. Това е време, извънредно уместно за подписване на съглашения в бизнеса. Ще се радвате на добра съгласуваност сред мисловната активност и постъпките. Настроението Ви е положително, а самочувствието Ви - прелестно. В сантименталните и фамилни връзки би трябвало да отделяте повече внимание на своите близки. Проявите на внимание и добрина ще създадат връзките Ви изключително щастливи и ще можете да постигнете естетика в любовта.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР